Hos Lynge Planteskole får du frugttræer af højeste kvalitet. Der er så mange gode grunde til at have sine egne frugttræer i haven, at vi umuligt kan nævne dem alle. Men hvem elsker ikke økologiske og sprøjtefrie frugter fra sin egen have?

Udover at frugttræer levere lækre og friske frugter, så pryder de også haven især om foråret hvor de blomstre.

Vi har alle de bedste sorter!

​Her på siden finder du Danmarks største udvalg i frugttræer:

Nøje udvalgt frugttræ

Der er en del overvejelser at gøre sig, når man skal vælge en eller flere frugttræer til sin have. Det kan være alt fra pærer, æble, kirsebær eller et blommetræ. Som udgangspunkt skal du vælge ud fra smag og behag, men derudover er det også en god idé at have pasnings og vækstkrav med i tankerne, da dette kommer meget an på hvilket frugttræ du vælger.

Hvis din have fx ikke er særlig stor og du ikke vil have at dit frugttræ fylder hele haven, så skal du vælge frugttræ ud fra om du har pladsen til det.

Du skal selvfølgelig også vælge ud fra om du bedst kan lide søde vs. syrlige frugter fx ved æbler. Modningstidspunktet burde du også være obs. på, så det er nødvendigt at få undersøgt markedet ordentligt inden du vælger at købe et frugttræ.

Kig forbi Lynge Planteskole og køb dit nye frugttræ

Har du brug for hjælp, råd og vejledning til køb af dit kommende frugttræ? Så er du velkommen til enten at ringe på 48 18 71 89 eller kigge forbi planteskolen, også står vores kyndige medarbejdere klar til at rådgive og vejlede i forhold til hvad dine behov er.

Kig forbi Lynge Planteskole og gør et godt køb - Vi glæder os til at se dig :-)