Elsker du også bare at din have er fyldt med en masse farver og smukke blomster? Så kan vi helt bestemt anbefale rosenbede til din have. Rosenbede skaber en god og smuk atmosfære i haven.

Hos Lynge Planteskole har vi et bredt udvalg af diverse former for roser til din have. Det er selvfølgelig også muligt at mixe dit rosenbed med andre sorter af blomster, så hvis du ønsker en blanding af blomster så står roser specielt godt med en stedsegrønt busk, brudeslør, lavendel og andet.

Vi holder til i Lynge i Nordsjælland tæt på Allerød, Farum og Slangerup.

Kæmpe udvalg af roser til haven

Kom forbi Lynge Planteskole og gør et godt køb af vores kæmpe udvalg af roser. Vi har over 40 års erfaring indenfor branchen og er derfor specialister inden for alt til haven, så står du med et spørgsmål eller mangler råd og vejledning i forhold til hvilke roser der er gode til din have og generelt hvordan du passer og plejer dine blomster, træer og planter i haven.

Hvis du planter dine roser i specialblandet rosenjord, så giver du roserne de bedste forudsætninger og hvis du tilgodeser rosernes behov i forhold til pleje og plantning, så vil du få rigtig stor success med dine roser, og de vil derfor have en lang levetid.

Vi tilbyder et meget bredt sortiment af roser til haven og du kan heriblandt vælge mellem:

  • Renaissance
  • Historiske
  • Storblomstret
  • Bunddække
  • Slyng/Klatre
  • Buket
  • Engelske

Du kan se hele vores udvalg af roser her!

Kom forbi og køb dine nye roser til haven

Hvis din have mangler nogle nye roser, eller du har brug for vejledning og rådgivning i forhold til hvilke roser eller andre blomster og planter du skal vælge til din have.

Så kig forbi Lynge Planteskole, og så står vores kyndige personale klar til at rådgive dig i forhold til valg af roser, hvornår diverse sorter skal plantes og en generel vejledning til hvordan du får det bedst mulige ud af dine roser.

Du er også altid velkommen til at sende en mail til info@lyngeplanteskole.dk eller ringe til os på 48 18 71 89