Hækplanter til ethvert behov og enhver have

Skal du til at plante ny hæk i haven, og er du i tvivl om, hvilken af de mange forskellige hækplanter du skal vælge? Så er du kommet til det rette sted. Hos Lynge Planteskole forhandler vi et stort udvalg af hækplanter til billige priser, ligesom vi også står til rådighed med både rådgivning og vejledning omkring de forskellige sorter.

Vi holder til i smukke omgivelser i Lynge med en central placering i Nordsjælland tæt på motorvejen. Vi har mange kunder fra vores eget lokalområde omkring Allerød, Slangerup og Farum, men på grund af vores centrale beliggenhed i Nordsjælland har vi også mange  kunde fra hele landet.

Vælg mellem mange forskellige hækplanter

Vi tilbyder et bredt sortiment af hækplanter, og du kan derfor vælge mellem:

Derudover har vi mange færdighække, så du ikke behøver at vente i mange år på, at hækken vokser op og får den rette højde.

Vi hjælper dig med at vælge den rette hæktype

​Vi ved, at det kan være svært at vælge mellem de forskellige hæktyper, og derfor stiller vi vores mangeårige erfaring og ekspertise til rådighed, så du har det bedste grundlag at vælge hæk ud fra. Vi har mere end 40 års erfaring, og vi har et stort kendskab til de forskellige hækplanter.

Vi tager os derfor tid til at høre dine ønsker til hækken, og på baggrund heraf kommer vi med forslag og rådgivning til, hvilken hæktype der vil være det rette køb for dig ud fra dine ønsker og pris. Vi beregner også gerne et godt tilbud til dig.

Kontakt os for rådgivning eller kig forbi

Har du brug for vores rådgivning og vejledning i forbindelse med valg af hæk, så kan du enten kontakte os på telefon 48 18 71 89 eller e-mail info@lyngeplanteskole.dk, eller du kan kigge forbi vores adresse og se vores store udvalg.

Kontakt planteskolen​

Har du spørgsmål, du ikke fandt på hjemmesiden? Udfyld formularen og vi vender tilbage snarest.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✮✮✮✮✮ 5 ud af 5 stjerner på Facebook ​✮✮✮✮✮

"Super god service!"

​"50stk thuja som alle er flotte, tætte og høje. Levering som aftalt og en meget nøjagtig planteplan. Klart en anbefaling herfra! Vi kommer i hvert fald igen"

- Josefine Madsen via Facebook

Lynge Planteskole

​​Ligger i særdeles smukke omgivelser og er centralt placeret i Nordsjælland. Planteskolen ligger tæt ved Hillerødmotorvejen, så kunderne nemt kan kommer til og fra planteskolen. 

Kunder har mulighed for at låne en trailer gratis. Vi leverer i hverdage mellem 9-12 mod betaling.

Gavekort

Vi udsteder gerne gavekort via mail.

​Skriv til inf​o@lyngeplanteskole.dk

Adresseoplysninger

Kærhøjgårdsvej 5, 3540 Lynge - Find vej

Tlf.: 48 18 71 89

E-mail: info@lyngeplanteskole.dk

CVR: 69316913

Åbningstider

Mandag - Fredag:

kl. 09:00 - 16.30

Lørdag - Søndag:

kl. 09:00 - 15:00

Helligdage:

kl. 09:00 - 15:00

Sociale medier

VI HAR VINTERLUKKET FRA D. 22-12-21. DET ER MULIGT, AT RINGE/MAILE OG LAVE EN AFTALE VED BEHOV.

VI ÅBNER IGEN D.15-2-2022

fb32